2017-09-04

Nytt utseende på webbplatsen

Nu har färger på fasta områden ändrats och ett enhetligt typsnitt syns över hela webben enligt kommunens ny grafiska profil. En del annat är också ändrat i syfte att göra det enklare för dig som besökare.

Inför denna ändring av webbplatsen har statistik legat till grund för att se vad besökare till webbplatsen mest är ute efter. Det är nu placerat lite längre fram på startsidan.

En del användbara länkar finns även längre ner på sidan tillsammans med andra uppgifter och länkar till andra kommunikationskanaler kommunen finns med på.

Allt är inte riktigt klart

Arbete pågår i kommande veckan med att få full ordning på den mobila vyn som just nu saknar första nyhet. Vissa sidor har vissa dekorationer som färgplattor, pilar och linjer samt färger på typsnitt som också återstår att ordna.

Feedback är guld värd

Om du hittar något som inte fungerar eller ser galet ut eller har funderingar i övrigt kring webbarna - ta gärna kontakta med kommunens webbsamordnare. Se under rubriken Kontakt.

Sidan granskad 2017-09-07
Sidansvarig: Annie Skytt