2017-06-25

Nynäshamns kommun får ny logotyp

Vid kommunstyrelsens senaste sammanträde beslutades om en ny logotyp för kommunen. Den nya logotypen innebär att ordet ekokommun försvinner.

Nynäshamns kommuns logotyp

Anledningen till att logotypen byts är framförallt behovet av att skapa en tydligare avsändare. Nynäshamns kommun är så mycket mer än bara en ekokommun. Det är en tillväxtkommun, en skolkommun, en arbetsgivare och mycket mer. Justeringen av logotypen innebär dock inte att Nynäshamn slutar att vara en ekokommun.

- Självklart ska vi fortsatta att arbeta med hållbarhetsfrågor men vi ska ha en logotyp som bättre representerar alla delar av Nynäshamns kommun, säger Tommy Fabricius, kommundirektör. Vi ser det inte som att vi utesluter något utan vi inkluderar alla kommunens verksamheter på ett bättre sätt.

Arbetet med att byta ut logotypen kommer ske under en treårsperiod. I september uppdateras bland annat webbplatsen och kommunens mallar. Inget befintligt material, så som kuvert, skyltar, flaggor med mera kommer slängas men allt nyproducerat material kommer från nu använda den nya logotypen.

Text: Emma Ny

Sidan granskad 2017-07-05
Sidansvarig: Emma Ny

Viss information sparas om ditt besök när du besöker den här webbplatsen.