2017-06-16

Tipsa vad bloggare ska skriva om

Två av kommunens sommarjobbare bloggar om Nynäshamns kommuns landsbygd veckorna 25, 26 och 27. Kom gärna med tips på din favoritplats eller företag som du vill att de besöker och bloggar om.

Vybild på äng.

För andra året i rad sommarjobbar två ungdomar som landsbygdsbloggare. Förra året bloggade sommarjobbarna bland annat om Lisös guldkorn, Ösmo kyrka, kalkbrott och fjärilar, Torö stenstrand och Batteri Landsort.

Tipsa gärna

Nu får du gärna komma med tips på vad årets sommarjobbare ska blogga om. Det kan vara platser, ditt företag, etcetera. Viktigt är att de är på landsbygden i Nynäshamns kommun. Kontakta Nynäshamns kommuns landsbygdslots Cristina Escobedo Rudberg: 08-520 683 77, cristina.escobedo-rudberg@nynashamn.se

Här kan du läsa förra sommarens landsbygdsblogg.

Sidan granskad 2017-07-07
Sidansvarig: Annie Skytt

Viss information sparas om ditt besök när du besöker den här webbplatsen.