2016-08-25

Därför är det väktare i kommunhuset

Byggnationen av nya Kontaktcenter i kommunhuset är i full gång. Av säkerhetsskäl finns en väktare på plats under byggtiden.

I mitten av augusti påbörjades byggnationen av nya Kontaktcenter i kommunhusets entréplan. Under byggtiden finns det en tillfällig reception på samma plan.

– Den tillfälliga receptionen har inte tillräckligt med utrymningsvägar för personalen. För att trygga personalens säkerhet har vi därför en väktare i entréplanet när kommunhuset är öppet, säger kontaktcenterchef Annelie Reimers.

Kommunhuset ligger på Stadshusplatsen 1 i centrala Nynäshamn.

Till höger finns länk till information om byggnationen av Kontaktcenter.

Sidan granskad 2016-08-25
Sidansvarig: Annie Skytt

Nynäshamns kommun  ●  Stadshusplatsen 1  ●  149 81 Nynäshamn  ●  växel: 08-520 680 00  ●  fax: 08-520 140 08
e-post: kontaktcenter@nynashamn.se  ●  Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterJournummerOm webbplatsen ● RSS