2016-08-11

Ny informationstavla vid infarten till Kvarnängens idrottsområde

Informationstavlan som sitter på den blå ställningen vid infarten till Kvarnängens idrottsområde ska bytas ut till en modern digital tavla.

Den befintliga informationstavlan vid infarten till kvarnängens idrottsområde är sliten och omodern. Nu ska den bytas ut mot en ny digital informationstavla. Själva ställningen som skylten sitter på ska dock inte bytas ut i nuläget, en uppfräschning av den är däremot planerad framöver.

Informationstavlan beräknas vara på plats i slutet av augusti.

Bild på den befintliga informationstavlan vid Kvarnängen

Den befintliga informationstavlan ska bytas mot en digital tavla.

Sidan granskad 2016-08-11
Sidansvarig: Annica Delin

Nynäshamns kommun  ●  Stadshusplatsen 1  ●  149 81 Nynäshamn  ●  växel: 08-520 680 00  ●  fax: 08-520 140 08
e-post: kontaktcenter@nynashamn.se  ●  Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterJournummerOm webbplatsen ● RSS