2016-04-07

Kommunchefen om förändringsarbetet på Nynäshamns kommun

Nynäshamns Posten har publicerat flera artiklar och insändare där kritik riktas mot Nynäshamns kommun som arbetsgivare. Kommunen har i samband med artiklarna emellanåt nämnt ett pågående förändringsarbete som ska leda till förbättringar både av hur organisationen fungerar och hur väl kommunen förmår att möta invånarnas behov. Här tydliggör kommunchef Birgitta Elvås det utvecklingsarbetet.

Birgitta Elvås sitter vid skrivbord.

Birgitta Elvås. Foto: HGbild.

Birgitta Elvås skriver bland annat om de uppdrag som hon fick när hon började som kommunchef för drygt fyra år sedan och delar av det arbete som har genomförts och påbörjats. Hon uttrycker även sina tankar kring delar av kritiken.

Under rubriken Dokument hittar du Birgitta Elvås beskrivning av utvecklingsarbetet.

Sidan granskad 2016-04-13
Sidansvarig: Annie Skytt