Artiklar om kommun och politik

• 2018-01-15

Kommunen söker sommarjobbsplatser hos föreningslivet

För elfte året i rad erbjuder Nynäshamns kommun en sommarjobbsgaranti för alla ungdomar mellan 16-18 år. Nu söker kommunen samarbeten med lokala föreningslivet och ideella organisationer för att hitta meningsfulla och roliga arbetsplatser även utanför kommunorganisationen.
  • 2018-01-11
    Bild på lastbil

Södertörnskommunerna har mer än halverat utsläppen

Nynäshamns kommun har tillsammans med övriga södertörnskommuner bidragit till en minskning med 70 procent av koldioxidutsläppen och hälsoskadliga luftföroreningar tack vare samordnad varudistribution till de kommunala verksamheterna.
  • 2018-01-09
    Ritad cykel på gata med en liten flicka på.

Vinnaren av elcykeln i kampanjen "Vi är cyklist"

Under veckorna 36 till 39 hösten 2017 deltog Nynäshamns kommun i kampanjen "Vi är cyklist". Priset var en elcykel, och vinnaren är nu utsedd.
  • 2018-01-05

Test av arbetstidsförkortning för att minska sjuktal

Inom Nynäshamns kommun pågår det just nu flera olika projekt kopplat till den organisatoriska och sociala miljön för att minska sjukfrånvaron, och arbetet har redan gett resultat. En av metoderna som nu testas är arbetstidsförkortning.
Sidan granskad 2017-04-12
Sidansvarig: Annie Skytt