Artiklar om kommun och politik

• 2017-12-12

Förhandlingarna med regeringen avslutade

Förhandlingarna mellan Nynäshamns kommun och regeringen om ett avtal kopplat till Segersäng är nu avlutade. Kommunens förhandlingsgrupp föreslår att kommunstyrelsen i dagsläget inte tecknar något avtal med regeringen, men ställer sig samtidigt positiv till att senare återuppta förhandlingen med staten i form av en avsiktsförklaring. Den 13 december tar kommunstyrelsen ställning till förhandlingsgruppens förslag.
  • 2017-12-07
    Foto: Mikael Gustafsson

Klart med planeringschef och kanslichef

Nu är det klart att Mikael Gustafsson och Christian Wigren har rekryterats till tjänsterna som planeringschef respektive kanslichef. Det innebär att kommunledningsgruppen nu är komplett.

• 2017-12-06
    Bild på hela teamet på Rosengården som blev utvalda till årets medarbetare 2017.

Årets medarbetare utsedd

Kökschef Pia Andersen med arbetslag på Rosengårdens kök har utsetts till årets medarbetare 2017. Årets hederspris gick till arbetslaget Grundsärskolan.
  • 2017-12-06
    Bild på startsidan på Nynäshamns kommuns webbplats.

Bra med information på kommunens webb

Nynäshamns kommuns webbplats får högt betyg i en granskning som visar tillgången på information på landets kommunala webbplatser.
  • 2017-12-01
    Barn och vuxen bakar med ljus i förgrunden.

Kom ihåg att släcka dina ljus

Många bränder startar varje år på grund av bortglömda ljus. Här tipsar Södertörns brandförsvarsförbund hur du ska undvika bränder.
Sidan granskad 2017-04-12
Sidansvarig: Annie Skytt