Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen
Nynäshamns KompetensCentrum
Nynäshamns KompetensCentrum

DUA - nätverksträff

Delegationen för unga till arbete verkar för att arbetsmarknadspolitiska insatser mot ungdomsarbetslöshet får större genomslag på lokal nivå.

Sedan maj 2016 har Nynäshamns kommun en Dua-samordnare som är organiserad under Barn- och utbildningsförvaltningen och rektor för Nynäshamns kompetenscentrum (NKC) Anna Eriksson.

Den 16 november anordnade Dua- samordnare Katarina Svinhufvud en nätverksträff på NKC där temat för dagen var ”Ungdomsperspektivet och integration”.

Träffen inleddes av Nynäshamns kommuns flyktingsamordnare, Christian Wigren, som pratade om integration , möjligheter och utmaningar, så väl lokalt som nationellt. Träffen fortsatte med diskussioner kring den genomförda Dua-dagen den 8 november samt möjligheterna till regional samverkan för att öka möjligheterna för fler unga att hitta vägar till utbildning och arbete.

Representerade fanns Lina Devgun, Utvecklingsledare på Länsstyrelsen under Enheten för arbetsmarknads- och rättighetsfrågor, Marie Björklöf Dua-Samordnare Stockholm stad, Anna Åkesson, Dua-strateg Haninge kommun och Katarina Diehl Dua-samordnare Huddinge kommun.

Logga DUA
Sidan granskad 2016-11-22
Sidansvarig: Carina Trygg

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

twitterfrågeln i blått

Följ oss på Twitter @Nynashamnkommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Logotyp för RSS
Kommunens logotyp