Kulturskolan

Kvalitetssäkring

Kvalitetssäkring enligt Qualis - diplomtextens motivering:
"Kulturskolan i Nynäshamn har blivit certifierad enligt Qualis kvalitetssäkringssystem.

I Kulturskolan råder en välkomnande och positiv atmosfär. Eleverna erbjuds flera aktiviteter som skapar trivsel och det råder ett respektfullt klimat mellan lärare och elever.  Personalen har ett gemensamt förhållningssätt som präglar arbetet.

Lärarna stimulerar eleverna för andra konstformer. Kulturskolan låter eleverna ta del av professionella kulturyttringar samt förbereder dem för ett framtida kulturutövande. Personalens drivkraft att genomföra en omfattande utåtriktad verksamhet som uppmuntrar elever till en mångfald av uttrycksformer och skapar samarbeten i närsamhället är lovvärd.

Kulturskolan arbetar kontinuerligt med  att skapa goda relationer till aktörer i närsamhället och att sprida sitt goda namn genom ett antal olika utåtriktade och publika arrangemang."
Sidan granskad 2015-06-04
Sidansvarig: Gilbert Mattsson