Viaskolan
Viaskolan

Facklitteratur

Här hittar du tips på facklitteratur. Du kan klicka på bilden för att för att göra den större.

I huvudet på din katt av Susanne Hellman Holmström, Sarah J Hellman

I huvudet på din katt

av Susanne Hellman Holmström, Sarah J Hellman

Det finns inget bättre än en lycklig och glad katt. Och nästan inget värre än en olycklig. Ibland krockar våra arters kulturer och vi missförstår våra älsklingars behov och vilja. Kattens kreativitet är utan motstycke när frustrationen eller ogillandet slår till, så det gäller att försöka tyda rätt. 

Sveriges 33 mest sevärda vikingaplatser av av Mikael Jägerbrand

Sveriges 33 mest sevärda vikingaplatser

av Mikael Jägerbrand

Trots att det har gått mer än tusen år sedan vikingarna härskade här i Sverige så finns det spår av dem nästan överallt. I den här e-boken får du tips om de 33 vikingatida platserna som är mest sevärda. Här får du restips om gravfält, befästningar, heliga vägar, praktiska brobyggen samt runstenar med spännande bilder och förbannelser. 

Messi: Biografin av Guillem Balague

Messi: biografin

av Guillem Balague

Detta är berättelsen om Lionel Andrés Messi, pojken som alltid var minst på plan i barndomens Rosario och som blev den störste någonsin på Camp Nou.

Han föddes i Argentina 1987 och var bara några år gammal när han började spela fotboll. Det tog inte lång tid innan FC Barcelona noterade hans potential, och som 16-åring fick han debutera i Barças A-lag. I dag är han den störste skyttekungen i klubbens historia och Ballon d'Or-vinnare fyra år i rad. Det går inte längre att tvivla: Messi måste vara världens bästa fotbollsspelare genom tiderna.

Stora boken om stora tåg av Megan Cullis

Stora boken om stora tåg

av Megan Cullis

Stora boken om stora tåg - och några små presenterar korta fakta på ett lättillgängligt och spännande sätt för nyfikna barn. Vartannat uppslag i boken har utvikbara sidor åt två håll så att det blir dubbelt så stort när det öppnas. Stadiga sidor av kraftigt papper som tål att dras och bläddras i många, många gånger.

Passar barn i olika åldrar från cirka 3 år och uppåt. Stora boken om stora tåg av Megan Cullis Stora boken om stora tåg - och några små presenterar korta fakta på ett lättillgängligt och spännande sätt för nyfikna barn. Vartannat uppslag i boken har utvikbara sidor åt två håll så att det blir dubbelt så stort när det öppnas. Stadiga sidor av kraftigt papper som tål att dras och bläddras i många, många gånger. Passar barn i olika åldrar från cirka 3 år och uppåt. 

Sidan granskad 2017-06-21
Sidansvarig: Andreas Bolt

Nynäshamns kommun  ●  Stadshusplatsen 1  ●  149 81 Nynäshamn  ●  växel: 08-520 680 00  ●  fax: 08-520 140 08  
e-post: kontaktcenter@nynashamn.se  ●  Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterJournummerOm webbplatsen ● RSS

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kontaktcenter@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

twitterfrågeln i blått

Följ oss på Twitter @Nynashamnkommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Logotyp för RSS
Kommunens logotyp