Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen
Vanstaskolan
Vanstaskolan

Ny rektor på Vanstaskolan

I mitten av april blev det klart att Magnus Prior blir ny rektor på Vanstaskolan för årskurs 4-9 och grundsärskola årskurs 7-9. Magnus började sin tjänst 11 juli och ersätter tillförordnad rektor Björn Jacobsson.

Magnus Prior, rektor

Magnus Prior bor i Nynäshamn och har tidigare arbetat som lärare och speciallärare i Nynäshamns kommun. Under de senaste 10 åren har Magnus arbetat fem år på Tumba gymnasium och fem år som biträdande rektor i grundskolan åk 4-9 (med tillhörande grundsärskola) i Vårby gård.

— Min drivkraft både som lärare och rektor har varit att få lära mig nya saker vilket jag haft turen att få göra. Sedan jag blev lärare för 15 år sedan har jag inte haft en tanke på att byta bana och börja jobba med något annat. Parallellt med min yrkesbana har jag alltid studerat ganska mycket. Jag har läst olika kurser och förkovrat mig kring det som rör skolan och skolämnena. Jag har också läst klart den statliga utbildningen till rektor, säger Magnus Prior, nybliven rektor på Vanstaskolan.

Magnus säger också att han känner sig trygg och är målmedveten i sitt ledarskap. Och att han vet hur han vill ha det i den skola han jobbar på.

— Vanstaskolan ska vara en plats dit ni elever vill komma, där ni föräldrarna är trygga med att ha era barn och där personalen trivs och vill jobba kvar. Att trivas är förutsättningen för att vilja lära sig nya saker för alla människor, med er elever och ni föräldrar bör vi tillsammans göra detta möjligt, säger Magnus
avslutningsvis.

 

Text: Jeanette Eliasson

Sidan granskad 2016-07-21
Sidansvarig: Samantha Nur

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

twitterfrågeln i blått

Följ oss på Twitter @Nynashamnkommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Logotyp för RSS
Kommunens logotyp