Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen
Tallbackaskolan
Tallbackaskolan

Tallbacka skolans organisation

Här kommer information om skolans organisation gällande klasser.

På Tallbacka har vi fyra årskurser: En F-klass med tre mentorer En klass 1 med två mentorer En klass 2 med två mentorer En klass 3 med två mentorer Det betyder att det endast är en klass/årskurs. F-klass har tre rum och årskurs 1, 2 och 3 har två rum var. 

En mentors (lärares) uppgift är att ha föräldrakontakten i sin mentorsgrupp, att genomföra utvecklingssamtal en gång/termin och att tillsammans ansvara för utbildningen i klassen. 

Vi har valt detta arbetssätt då det gynnar eleverna och ger dem fler inlärningsmöjligheter då vi kan dela in dem i olika arbetsgrupper. En annan stor vinst är att det sociala samspelet mellan eleverna stärks och eleverna får fler kamrater. 


 Tallbackaskolans organisation Här kommer information om skolans organisation gällande klasser. På Tallbacka har vi fyra årskurser: En F-klass med tre mentorer En klass 1 med två mentorer En klass 2 med två mentorer En klass 3 med två mentorer Det betyder att det endast är en klass/årskurs. F-klass har tre rum och årskurs 1, 2 och 3 har två rum var. En mentors (lärares) uppgift är att ha föräldrakontakten i sin mentorsgrupp, att genomföra utvecklingssamtal en gång/termin och att tillsammans ansvara för utbildningen i klassen. Vi har valt detta arbetssätt då det gynnar eleverna och ger dem fler inlärningsmöjligheter då vi kan dela in dem i olika arbetsgrupper. En annan stor vinst är att det sociala samspelet mellan eleverna stärks och eleverna får fler kamrater. 
Sidan granskad 2016-06-08
Sidansvarig: Rose-Marie Sellbom

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

twitterfrågeln i blått

Följ oss på Twitter @Nynashamnkommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Logotyp för RSS
Kommunens logotyp