Sunnerbyskolan

Ändrade busstider

Till vårdnadshavare med barn i skola i Sorunda. Från och med 11 december ändrar Nobina sina avgångstider för bussar mellan Nynäshamn - Sorunda (via Stora Vika) och Trollsta vägskäl – Spångbro. Bussarnas rutter kommer inte att förändras utan endast avgångstiderna. Denna information berör endast vårdnadshavare och elever i Sorunda och då främst Sunnerbyskolan. I samband med förändring av pendeltågstrafiken måste Nobina förändra bussarna tabeller för de ska stämma överens med avgångarna av pendeltågen.• Rutten Nynäshamn - Sorunda kommer från och med 11 december att avgå från Nynäshamn klockan 07.10.
• Rutten Trollsta vägskäl - Spångbro kommer från och med 11 december att avgå från Trollsta vägskäl klockan 07.54.För mer information, kontakta Carolin Rutberg, Skolskjutssamordnare, carolin.rutberg@nynashamn.se. Ni kan också kontakta SL Kundtjänst på telefonnummer: 08-600 10 00 eller via www.sl.se
Sidan granskad 2017-11-28
Sidansvarig: Leif Furstedt