Nynäshamn - till startsidan
Sunnerbyskolan

Informationskväll om profilval för blivande sjätteklassare

Blivande sjätteklassare på Sunnerbyskolan har möjlighet att förutom de vanliga skolämnena välja en profil och bjuds in till informationskväll torsdag 20 april.

På Sunnerbyskolan kan blivande sjätteklassare välja bland profilerna bollsport, ridning, kultur, konst och design, mode och design, smide och snickeri, matematik eller språk. Eleverna har profillektion en eftermiddag i veckan.

Torsdag 20 april

Informationskvällen äger rum torsdag 20 april klockan 18.00-20.00. De nya eleverna kommer också att få information om hur det är att gå på Sunnerbyskolan.

På Sunnerbyskolan börjar skoldagen alltid i hemklassrummet. Där går
klassens två mentorer igenom dagen, eleverna får tid att träna på ett ämne eller
så har man lärsamtal eller samtalsgrupp. Detta gör att eleverna blir väl förberedda inför skoldagen.

Inspiration och motivation

För oss på Sunnerbyskolan är kunskapskraven det viktigaste, men också att
vi ska ha en trygg skola där elever ska inspireras och motiveras att
utvecklas så långt som möjligt.

Text: Ida Norrström

Sidan granskad 2017-04-20
Sidansvarig: Ida Norrström

Nynäshamns kommun  ●  Stadshusplatsen 1  ●  149 81 Nynäshamn  ●  växel: 08-520 680 00  ●  fax: 08-520 140 08