Kullsta
Kullsta

Välkommen till Kullsta förskola

Förskolan Kullsta ligger i norra Nynäshamn med vacker och utforskande natur i närområdet.

Här arbetar pedagogerna med en allsidig verksamhet i form av rörelse, sång och rytmik, skapande verksamhet i olika uttrycksformer som bild, form, dans och lek, fri lek i en inspirerande inom och utomhusmiljö. Alla barn är ute minst en gång om dagen på förskolans gård eller närliggandes skogsområde,då det gynnar en god hälsa.
Pedagogerna arbetar också medvetet med språkstimulans, matematik, naturvetenskap och teknik i olika stunder, projekt och i många rutinsituationer under barnens hela vardag på förskolan.

  • Skolinspektionens tillsyn i kommunen klar
    Skolinspektionens tillsyn av skolorna i Nynäshamns kommun är klar. ”Att vi är på rätt väg går som en röd tråd genom Skolinspektionens rapport,” säger Ilana Hart, tillförordnad chef för barn- och utbildningsförvaltningen.
  • Tävling: hur ska mindre mat slängas?
    Barn- och utbildningsnämndens ordförande Johan Augustsson (S) har utlyst en tävling i kommunens förskolor och skolor kring hur mindre mat ska slängas. Den klass eller förskolegrupp som kommer med det bästa förslaget bjuder Johan på fruktsallad och glass.
  • Ny ledningsorganisation i Sorunda förskoleområde
    Sorunda förskoleområde får två förskolechefer där en har ansvar för verksamheten vid Vika förskola och Sunnerby förskola och den andra har ansvaret för Fagerviks förskola och den pedagogiska omsorgen i Sorunda.

Text

Aktuellt på Kullsta förskola

Hitta till länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterKullsta förskolalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Nynäshamns kommun  ●  Stadshusplatsen 1  ●  149 81 Nynäshamn  ●  växel: 08-520 680 00  ●  fax: 08-520 140 08  
e-post: kontaktcenter@nynashamn.se  ●  Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterJournummerOm webbplatsen ● RSS

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kontaktcenter@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

twitterfrågeln i blått

Följ oss på Twitter @Nynashamnkommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Logotyp för RSS
Kommunens logotyp