Hallängen
Hallängen

Välkommen till Hallängens förskola

Förskolan Hallängen ligger mitt i Ösmo centrum med närhet till både bussar och tåg. Vi är en liten förskola med endast tre avdelningar. Vi har ett nära samarbete mellan våra avdelningar för att skapa trygghet och "vi" känsla.

På förskolan arbetar vi med det utforskande barnet i en lärande och stimulerande miljö, tillsammans med medforskande pedagoger. Vi vill att barnet ska kunna erövra nya kunskaper och färdigheter på ett lustfyllt sätt. Vi arbetar med pedagogiskt dokumentation och reflektion för att se barnens intressen och kunskaper, för att sedan vidare utveckla dessa. Vi formar våra inne- och ute miljöer efter barnens intressen. Genom möten mellan barn, föräldrar och pedagoger vill vi ge alla möjlighet till delaktighet och inflytande.

Välkommen till Hallängens förskola. Vi tror på det kompetenta barnet.

  • Skolinspektionens tillsyn i kommunen klar
    Skolinspektionens tillsyn av skolorna i Nynäshamns kommun är klar. ”Att vi är på rätt väg går som en röd tråd genom Skolinspektionens rapport,” säger Ilana Hart, tillförordnad chef för barn- och utbildningsförvaltningen.
  • Tävling: hur ska mindre mat slängas?
    Barn- och utbildningsnämndens ordförande Johan Augustsson (S) har utlyst en tävling i kommunens förskolor och skolor kring hur mindre mat ska slängas. Den klass eller förskolegrupp som kommer med det bästa förslaget bjuder Johan på fruktsallad och glass.
  • Förskolans dag firas med utställning
    Utställning i Ösmo med verk av förskolebarn. Torsdag 18 maj firar förskolorna i Ösmo förskolans dag med en utställning i Moasalen i Ösmo.

Om

Viss information sparas om ditt besök när du besöker den här webbplatsen.

» Läs mer om cookies (kakor)

Nynäshamns kommun 

Stadshusplatsen 1

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

twitterfrågeln i blått

Följ oss på Twitter @Nynashamnkommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Logotyp för RSS
Kommunens logotyp