Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen
2017-10-11

Familjecentralen flyttar tillfälligt sin verksamhet till Stora Vika

Familjecentralen flyttar tillfälligt sin verksamhet till Stora Vika som en följd av att Hallängens förskolas nya paviljonger inte kommer att vara inflyttningsklara förrän efter årsskiftet.

Familjencentralen i Ösmo kommer att tillfälligt flytta sin verksamhet till sina lokaler i Stora Vika. Orsaken är att Hallängens förskola måste renoveras och att de planerade paviljongerna till förskolan inte kommer att stå klara förrän efter årsskiftet 2017/18.

- Idag bedriver vi verksamhet i både Ösmo och Stora Vika, berättar Kerstin Zettergren, avdelningschef för Stöd & resurs på barn-och utbildningsförvaltningen. När problemet med de försenade paviljongerna till Hallängens förskola uppdagades togs ett snabbt gemensamt beslut inom förvaltningen att tillfälligt flytta all verksamhet inom Familjecentralen till våra lokaler i Stora Vika, för att ge plats åt de mindre förskolebarnen från Hallängen, fortsätter hon.

Kerstin Zettergren poängterar att detta är en tillfällig situation och när paviljongerna är färdigställda i mitten av januari fortsätter Familjecentralens sin verksamhet som vanligt, med aktiviteter i både Ösmo och Stora Vika.

- Även om vi tillfälligt inte finns i Ösmo från vecka 44 så fortsätter vår verksamhet inom Familjecentralen som vanligt, det vill säga att verksamheten är öppen varje dag och med samma öppettider som idag gäller för Ösmo. Undantaget är den kvällsverksamhet som idag bedrivs på tisdagar, denna kommer att vara stängd tills att vi flyttar tillbaka i mitten av januari 2018. Kalendariet på hemsidan är korrekt, avslutar Kerstin Zettergren.

Tipsa någon om den här sidan via:

Sidan granskad 2017-10-11
Sidansvarig: Fredrik Nordensson

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

twitterfrågeln i blått

Följ oss på Twitter @Nynashamnkommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Logotyp för RSS
Kommunens logotyp