Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen
2017-10-11

Ändrade planer för Hallängens förskola

Lokalerna där Hallängens förskola bedriver sin verksamhet behöver utrymmas och renoveras på grund av fuktproblem. Denna renovering har varit planerad sedan våren 2017 men på grund av yttre omständigheter måste förskolans verksamhet nu placeras i andra lokaler än i de tänkta paviljongerna.

Hallängens förskolas lokaler är i behov av renovering på grund av fuktproblem och planen var att verksamheten skulle flytta in i tillfälliga paviljonger under vecka 44.Den planen har nu blivit ändrad då markarbetet blivit försenat samtidigt som leverantören av paviljongerna inte klarar att ha lokalerna inflyttningsbara förrän i mitten av januari 2018. De yngre barnen från Hallängens förskola kommer istället att vara på Familjecentralen och de äldre barnen i Ösmo IPs klubblokal.

– Det är olyckligt att vi inte kunde flytta in i paviljongerna som planerat, berättar Pia Widholm, avdelningschef för förskolorna i Nynäshamns kommun. Genom ett gott samarbete med Ösmo IPs styrelse har vi hittat fullgoda om än tillfälliga lokaler för Hallängens förskola i Ösmo IPs klubblokal och Familjecentralen i Ösmo, avslutar Widholm.

Tipsa någon om den här sidan via:

Sidan granskad 2017-10-11
Sidansvarig: Fredrik Nordensson

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

twitterfrågeln i blått

Följ oss på Twitter @Nynashamnkommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Logotyp för RSS
Kommunens logotyp