Filma i Nynäshamn

Det är enkelt att spela in film i Nynäshamn. Stort urval av inspelningsplatser, samarbete med polis, räddningstjänst och lokala näringslivet gör det enkelt för filmskapare att välja Nynäshamn som inspelningsort.

Inspelning Jul med Ernst

Nynäshamn är en filmvänlig kommun. Här finns ett rikt urval av inspelningsmiljöer inom korta avstånd och en beredskap för ett snabbt och positivt mottagande för dig som filmproducent.

Otaliga inspelningsmiljöer

Här hittar du idylliska kulisser som öppet hav, pittoresk skärgårdsmiljö, småstad, landsbygd, jordbruk och lövskog. Här finns även romantiska miljöer såsom orörda vikar och stränder, klippor och sjöar tillsammans med sagornas vildvuxna barrskog. Lägg därtill spännande omgivningar såsom vattenfyllda kalkbrott, färjeterminal, industriområden och dolda bergrum under jord. Allt ligger på bekvämt avstånd från Nynäshamns centrum som i sin tur ligger bara 30 minuter från Stockholms storstadsmiljö.

Sidan granskad 2017-08-15
Sidansvarig: Linnéa Gustavsson

Nynäshamns kommun  ●  Stadshusplatsen 1  ●  149 81 Nynäshamn  ●  växel: 08-520 680 00  ●  fax: 08-520 140 08  
e-post: kontaktcenter@nynashamn.se  ●  Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterJournummerOm webbplatsen ● RSS

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kontaktcenter@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

twitterfrågeln i blått

Följ oss på Twitter @Nynashamnkommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Logotyp för RSS
Kommunens logotyp